AutoCAD (63.00€/ maand)

AutoCAD

AutoCAD studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

AutoCAD: details

Omschrijving: Technisch tekenen op de computer? Volg de cursus AutoCAD Werk je inéén van de volgende sectoren: architectuur, civiele techniek, ruimtelijke ordening of bouw? Of wil je leren hoe je met de computer technische of bouwkundige tekeningen maakt? Dan is de AutoCAD opleiding een praktische introductie. AutoCAD is een technisch tekenprogramma dat op grote schaal wordt gebruikt. Werk je regelmatig samen met CAD-tekenaars en wil je meer weten over het programma? Of wil je zelf technische of bouwkundige tekeningen maken? Voor de verbouwing van je huis bijvoorbeeld? Bouwvergunning De cursus AutoCAD is een praktische kennismaking met de wereld van AutoCAD en digitaal tekenen. Je leert stap voor stap hoe je met dit wereldwijd erkend computerprogramma tweedimensionale technische tekeningen maakt. Na de cursus AutoCAD heb je voldoende vaardigheden om een breed scala aan 2D-tekeningen te ontwerpen. Praktische tips Voor zowel beginnende professionals als voor hobbyisten is de AutoCAD opleiding een prima basis. Je krijgt tal van praktische tips en door de slimme lesopbouw heb je de verschillende vaardigheden snel onder de knie. Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wil je je hobby naar een hoger niveau tillen? Ontdek dan de ongekende mogelijkheden van digitaal technisch tekenen met de cursus AutoCAD.

Categorie: Beroepsopleidingen|Computer

Prijs:  189.00 EUR (maandelijks 63.00 EUR)

Studieduur:  maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.