AutoCAD (66.35€/ maand)

AutoCAD

AutoCAD studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

AutoCAD: details

Omschrijving: Technisch tekenen op de computer? Volg de AutoCAD opleiding Werk je inéén van de volgende sectoren: architectuur, civiele techniek, ruimtelijke ordening of bouw? Of wil je leren hoe je met de computer technische of bouwkundige tekeningen maakt? Dan is de AutoCAD opleiding een praktische introductie. AutoCAD is een technisch tekenprogramma dat op grote schaal wordt gebruikt. Werk je regelmatig samen met CAD-tekenaars en wil je meer weten over het programma? Of wil je zelf technische of bouwkundige tekeningen maken? Voor de verbouwing van je huis bijvoorbeeld? Dan kun je met deze cursus prima aan de slag. Tweedimensionale tekeningen De cursus AutoCAD is een praktische kennismaking met de wereld van AutoCAD en digitaal tekenen. Je leert stap voor stap hoe je met dit wereldwijd erkend computerprogramma tweedimensionale technische tekeningen maakt. Gedurende de cursus werk je aan een grote doorlopende opdracht. In deze opdracht maak je een technische tekening van twee verdiepingen van een woning. Je blijft de bestanden elke les updaten en voorzien van nieuwe details. Je doet dus elke les nieuwe kennis op en past deze meteen toe. Start bij de basis met de NHA AutoCAD opleiding Voor zowel beginnende professionals als voor hobbyisten is de AutoCAD opleiding een prima basis. Je begint met het maken van basisvormen, maar gaat al snel aan de slag met het toevoegen van gedetailleerdere functies die het programma te bieden heeft. Het programma is op zodanige wijze samengesteld dat je na deze AutoCAD opleiding voldoende vaardigheden hebt om een breed scala aan 2D-tekeningen te ontwerpen. Praktische tips Je krijgt tal van praktische tips en door de slimme lesopbouw heb je de verschillende vaardigheden snel onder de knie. Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wil je je hobby naar een hoger niveau tillen? Ontdek dan de ongekende mogelijkheden van digitaal technisch tekenen met de cursus AutoCAD.

Categorie: Beroepsopleidingen|Computer

Prijs:  199 EUR (maandelijks 66.35 EUR)

Studieduur: 4 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.