Astrologie (17.3€/ maand)

Astrologie

Astrologie studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Astrologie: details

Omschrijving: Er is meer tussen hemel en aarde Wat heeft de stand van de sterren te maken met wat er op aarde gebeurt? Staat de levensloop van een mens beschreven in de tekens van de dierenriem? Met deze vragen houden astrologen zich al eeuwenlang bezig. Het staat in de sterren geschreven? De cursus Astrologie biedt je meer inzicht in wat ook wel sterrenwichelarij wordt genoemd. Je leert wat het verband is tussen het lot van mensen, gebeurtenissen op aarde en de stand van de hemellichamen. Al duizenden jaren proberen?sterrenwichelaars? gebeurtenissen te verklaren aan de hand van de stand van de zon, de maan en andere planeten. In Europa hadden veel koningen eeuwen geleden zelfs hun eigen hof-astroloog. Aziatische politici laten zich nu nog adviseren door astrologen. Straks zelf aan de slag Misschien ben je ook weleens naar een astroloog geweest. Dankzij de cursus Astrologie kun je straks zelf aan de slag met astrologie. Voor al je vrienden, kennissen en familieleden maak je zo een geboortehoroscoop. Van de dierenriemtekens tot polariteiten en elementen: bij de cursus ontvang je een beschrijving van verschillende horoscoopfactoren, zeer verhelderend en direct toepasbaar. Het?lezen? van horoscopen Je krijgt niet alleen inzicht in je huidige levenssituatie en de wijze waarop andere mensen in je omgeving leven, maar leert ook hoe je een karakteranalyse maakt. Met psychologische inzichten kun je astrologie vertalen naar wat mensen beweegt in het leven. Ook daar besteedt de cursus uitgebreid aandacht aan.

Categorie: Hobbycursussen|Persoonlijke Ontwikkeling

Prijs:  259 EUR (maandelijks 17.3 EUR)

Studieduur: 15 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.