Assistent(e) Manager (20.8€/ maand)

Assistent(e) Manager

Assistent(e) Manager studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Assistent(e) Manager: details

Omschrijving: Voor professionals: de beroepsopleiding Assistent(e) Manager Hoe ontwikkel je leidinggevende vaardigheden? Hoe word je manager? Welke route leg je daarvoor af? Volg de opleiding Assistent(e) Manager en je krijgt de antwoorden. In de beroepsopleiding Assistent(e) Manager leg je de basis voor een carrière als Assistent Teamleader, Assistent Manager of Assistent Supervisor. En omdat je een goede ondergrond creëert, groei je later misschien door naar een managementrol. Beoordelingsgesprekken voeren In de opleiding maak je uitgebreid kennis met tal van onderwerpen. Je ziet hoe organisaties in elkaar zitten en hoe je een functioneringsgesprek voert. Ook leer je presenteren. Hoe efficiënter, hoe beter. Leidinggeven Je geeft wellicht een keer leiding aan mensen. Je wilt dat je team aan het einde van het derde kwartaal een target behaalt. Hoe stuur je aan op doelstellingen? Hoe motiveer je medewerkers om alles uit zichzelf te halen zodat je aan het eind van Q3 een afdelingsfeestje kunt bouwen? Met slingers en toeters? Zelf bel je geen klanten meer. Dat doet je team. Je delegeert taken aan medewerkers. Hoe laat je de inhoud los? Of moet je er juist wel mee bezig zijn? Gedrag verklaren Als assistent-manager werk je vooral met mensen. Maar niets is zo complex als de mens. Kennis van bedrijfspsychologie is een noodzaak. Wat betekent het gedrag van medewerker Karen? En wat schuilt er achter de teruggetrokken houding van teamlid Pieter? Hoe je het gedrag van medewerkers interpreteert, leer je in de beroepsopleiding Assistent(e) Manager. De nieuwe inzichten en vaardigheden komen van pas in functies als: assistent manager; assistent teamleider; assistent projectleider; assistent projectmanager; assistent supervisor. Bereid je grondig voor Kom alles te weten over management, personeelsbeleid en de basis van organisatiepsychologie. Bereid je grondig voor op een leidinggevende job. Volg de Assistent Manager opleiding van NHA.

Categorie: Beroepsopleidingen|Management

Prijs:  249 EUR (maandelijks 20.8 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.