“Art director” ( 998.9)

"Art director"

“Art director” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Art director”: details

Omschrijving: “” “” “De cursus Art Director neemt je mee door alle aspecten van de reclame. Zo ben je straks van alle markten thuis en kun je je op een breed gebied inzetten in de reclamewereld. De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Communicatiemanagement Je verdiept je onder andere in communicatietheorie, concerncommunicatie, relatiebeheer, communicatieonderzoek en ?planning, media en medialandschap, e-commerce, sociale media en evenementen.   Reclame in de praktijk Je verdiept je in de wereld van de reclame. Je leert hoe reclame is ontstaan en wat de grondbeginselen van een goede reclame zijn. Verder verdiep je je in branding en het positioneren van een merk, het geven van een goede pitch, mediaplanning en het werven van klanten.   Copywriting Je leert wat de waarde van goede copywriting is. Je oefent met het schrijven voor advertenties, direct mail, brochures, PR-materiaal, en teksten voor radio, televisie en internet.   Grafische vormgeving Tenslotte maak je kennis met een aantal van de belangrijkste onderdelen van de grafische vormgeving, en leer je omgaan met Photoshop, InDesign en Illustrator. ”

Prijs: 998.9 

Categorie: “Marketing & Verkoop”

Studieduur: 12 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.