Apps Programmeren (58.2€/ maand)

Apps Programmeren

Apps Programmeren studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Apps Programmeren: details

Omschrijving: Met de opleiding Apps Programmeren leer je jouw eigen mobiele applicatie ontwikkelen en bouwen Mobiele apps zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedere dag worden er talloze nieuwe apps ontwikkeld en gelanceerd. Wil jij leren hoe je zelf een mobiele applicatie van idee tot daadwerkelijk functionerende app ontwikkelt? Dan is de opleiding Apps Programmeren de opleiding die je zoekt. Ontwikkel en lanceer jouw eigen app Droom jij ervan om jouw eigen app in de Google Play Store en Apple App Store te zien? Dit is jouw kans om je droom waar te maken! Jouw eigen mobiele applicatie ontwikkelen en coderen, leer je tijdens de opleiding Apps Programmeren. Je gaat tijdens de opleiding aan de slag met Angular en Ionic. Hoe maak je een app? Tijdens de opleiding Apps Programmeren ga je praktisch aan de slag en word je stap voor stap door het proces van een app bouwen heen geleid. De opleiding start met een korte introductie in de wereld van mobiele applicaties. Vervolgens ga je al snel aan de slag met HTML, CSS en Javascript. Je leert werken met het Angular-framework en ontdekt hoe je een Angular-applicatie kunt uitbreiden met HTML, CSS en Javascript. Naast het technische aspect ga je ook aan de slag met het design. Onderdelen zoals, de plekken en het design bepalen van de knoppen in de app, komen aan bod. Ook leer je meer over het onderwerp?debugging?. Tenslotte leer je hoe je een mobiele app in de Google Play Store en Apple App Store publiceert. Kortom, met de opleiding Apps Programmeren leer je stap voor stap hoe je jouw eigen app ontwikkelt en lanceert. Voor wie is de opleiding Apps Programmeren geschikt? De opleiding Apps Programmeren kan door iedereen gevolgd worden. Enige technische voorkennis is gewenst, zodat je sneller en gemakkelijker door de lesstof kunt gaan. De opleiding Apps Programmeren is geschreven voor Windows. Liever eenvoudige apps leren maken? Wil jij liever aan de slag met het ontwikkelen van een eenvoudige app zonder te hoeven coderen? Dan is de opleiding Apps Maken geschikt voor jou. Tijdens deze opleiding ga je namelijk aan de slag met het bouwen van een eenvoudige app middels een gebruiksvriendelijk programma.

Categorie: Beroepsopleidingen|Computer

Prijs:  349 EUR (maandelijks 58.2 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.