Alles over de Hond (10.6€/ maand)

Alles over de Hond

Alles over de Hond studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Alles over de Hond: details

Omschrijving: Een perfecte band tussen hond en baas De hond is met voorsprong het populairste huisdier en vaak hét lichtpuntje binnen het gezin. De cursus Alles over de Hond is dan ook ideaal als je een hond wilt of al een hond hebt. Handige, overzichtelijke cursus Waar let je op bij de aanschaf van een hond? Welke?hondenpersoonlijkheid? past het best bij jou? Welk geslacht heeft je voorkeur en wat kost een hond eigenlijk? In de eerste lessen krijg je handige tips om je vragen snel en eenvoudig te beantwoorden. Zo ontdek je snel welke hond het best bij jou of je gezinssituatie past. Voor nieuwe en ervaren baasjes In de cursus is er speciale aandacht voor puppy?s. Jonge hondjes ontdekken de wereld. Door op een leuke manier met puppy?s bezig te zijn, leren de jonge dieren spelenderwijs gehoorzamen. Ook als je al een trotse hondenbezitter bent, kan deze cursus je heel wat bijbrengen. Je leert over voeding en verzorging, loopsheid, erfelijkheid, dracht en ouderdom. Corrigeren en belonen Heb je een wat oudere hond of vertoont je pup ongewenst gedrag? Naast informatie over rangorde en opvoedingsproblemen bevat de cursus handige praktijkopdrachten. Met praktijkopdrachten leer je: de hond commando?s geven; ongewenst gedrag corrigeren; goed gedrag belonen. In de cursus is er ook uitgebreid aandacht voor zindelijkheidstraining en leer je meer over de gezondheid van jouw hond.

Categorie: Hobbycursussen|Dierenverzorging

Prijs:  159 EUR (maandelijks 10.6 EUR)

Studieduur: 15 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.