Albanees (52.40€/ maand)

Albanees

Albanees studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Albanees: details

Omschrijving: Vertrouwd raken met het?Shqip?? Volg de cursus Albanees. Het Albanees, of zoals de Albanezen zelf zeggen het?Shqip?, wordt ook buiten de landsgrenzen van Albanië gesproken. Wil jij Albanees leren? Dan is de taalcursus Albanees een goed begin. Albanees is de nationale taal van de ruige Balkanstaat Albanië. Daarnaast wordt deze taal ook gesproken door een grote minderheidsgroep in Servië en Montenegro en door kleinere minderheden in Italië, Griekenland en Macedonië. Uitspraaktips De taalcursus Albanees voert je stap voor stap door de nieuwe taal en legt de nadruk op spreekvaardigheid. Je krijgt interessante luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en praktische woordenlijsten. Je leert ook over lokale gewoonten en gebruiken, kennis die je van pas komt wanneer je het land bezoekt. Handig, niet? Woordenschat In de cursus Albanees leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisgesprekken, zoals begroetingen cijfers en tijd het vragen van de weg noodgevallen en medische vragen eten en drinken, winkelen en ontspanning Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Aan de hand van actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid en bouw je al snel een goede woordenschat op. Werk en vakantie De taalcursus Albanees is een goede keuze wanneer je bij je werk met Albanese bedrijven te maken krijgt. Maar ook voor vakantiegangers is het een prima basis. Vakantie of zakenreis? Ga je binnenkort op vakantie naar een land waar Albanees wordt gesproken? Met een cursus Albanees haal je meer uit je reis. Ook wanneer je een zakenreis naar een dergelijk land plant, bewijst het Albanees leren zijn waarde.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  157.00 EUR (maandelijks 52.40 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.