Agenda Qua Vadis Time & Life Medium weekagenda – jaar 2019 – 16 x 16 cm rood (21.96 EUR)

Agenda Qua Vadis Time & Life Medium weekagenda – jaar 2019 – 16 x 16 cm rood is vaak onmisbaar bij thuisstudies. Maak het jezelf comfortabel met deze Agenda’s en kalenders. Thuisstudies hebben zoveel voordelen. Maar vaak moet je nog het nodige materiaal voorzien om het je thuis zo comfortabel mogelijk te maken. Vorm je werkplek om tot een ideale studeerruimte. Studeren zal eens zo makkelijk gaan met het nodige materiaal. Kijk zeker en vast verder!

Agenda Qua Vadis Time & Life Medium weekagenda – jaar 2019 – 16 x 16 cm rood: meer details

Beschrijving: De agenda Qua Vadis Time & Life Medium is de ideale keuze voor het regelen van uw tijdsindeling. Van december tot december, spreid doeltreffend uw activiteiten uit over 7 dagen in deze agenda. Dankzij de brede tijdspanne kunt u alles per half uur plannen, van 7u tot 22u. De herplaatsbare bladwijzer zorgt ervoor dat u snel de belangrijke evenementen terugvindt. Dit is niet alles. In dit model Time & Life Medium vindt u eveneens een uitneembare telefoonlijst en 32 verwijderbare pagina’s, waarop u notities kan nemen. Verzorgd design, omslag in gekorreld leder met zadelsteek. Praktisch, de rasters zijn gekleurd en de agenda sluit u met een brede elastiek. Bovendien kunt u dankzij de spiraalbinding de agenda volledig openen. De pagina’s zijn gemaakt van papier met het PEFC-certificaat (recycleerbaar), zodat er geen enkel gevaar is voor het milieu. Formaat 16 x 16 cm. 3 beschikbare kleuren: fuschia, rood en violet.

Categorie: Papier en schrijfwaren

Merk: Quo Vadis

Richtprijs: 21.96 EUR

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Opleidingsaanbod. Voor meer inspiratie neem snel een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.