Afrikaans (52.40€/ maand)

Afrikaans

Afrikaans studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Afrikaans: details

Omschrijving: Ontdek de dochtertaal van het Nederlands: volg de cursus Afrikaans De Afrikaanse taal heeft veel overeenkomsten met het Nederlands en is over het algemeen goed verstaanbaar. Wil je zelf ook Afrikaans leren spreken? Dan is de cursus Afrikaans een goede basis. Afrikaans is een dochtertaal van het Nederlands, ontstaan uit de zeventiende-eeuwse Nederlandse dialecten. Wereldwijd zijn er ruim zes miljoen mensen die Afrikaans als moedertaal hebben. Dit zijn voornamelijk inwoners van Zuid-Afrika en Namibië. Van braai tot pletterpet Je kent het Afrikaans wellicht van verschillende grappige woorden als?pletterpet? voor valhelm,?braai? voor barbecue en?loslappie? voor vrijgezel. Maar zijn deze woorden ook echt gebruikelijk? Je leert het in de cursus Afrikaans. Spreekvaardigheid Deze taalcursus begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal. Je leert eerst de basis van het Afrikaans, gevolgd door een aantal typisch Afrikaanse woorden en uitdrukkingen. Door veel te oefenen krijg je de taal vlug onder de knie en vergaar je al snel een uitgebreide woordenschat. Woordenschat In de cursus Afrikaans komen ook lokale gewoonten en gebruiken aan bod. Dat komt goed van pas wanneer je bijvoorbeeld Kaapstad of de nationale parken bezoekt. In de taalcursus Afrikaans leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisgesprekken, zoals begroetingen; cijfers en tijd; het vragen van de weg; noodgevallen en medische vragen; eten en drinken, winkelen en ontspanning. Vakantie of zakenreis? Ga je binnenkort op vakantie naar het onvergetelijke Zuid-Afrika of Namibië? Met een cursus Afrikaans haal je meer uit je reis. Maar ook wanneer je een zakenreis naar deze landen plant, bewijst het Afrikaans leren zeker zijn waarde.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  157.00 EUR (maandelijks 52.40 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.