Administratief Bediende (29.10€/ maand)

Administratief Bediende

Administratief Bediende studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Administratief Bediende: details

Omschrijving: Secretariaatsvaardigheden leren? Volg de opleiding Administratief Bediende Van zakelijke communicatie tot het organiseren van vergaderingen, zakenreizen en evenementen: in de opleiding Administratief Bediende leer je alle vaardigheden om administratieve taken binnen een kantooromgeving uit te voeren. Communicatie is cruciaal in het dagelijks werk van een Administratief Bediende. Een opleiding is slechts het begin. Na het afronden van de opleiding Administratief Bediende ben je in staat op een professionele manier binnenkomende telefoons, brieven, e-mails en klachten af te handelen. Ook hiervoor geldt: start met een goede basis en leer in de praktijk de nuances van het administratieve vak. Werken als administratief bediende? Opleiding is de meest logische stap. Waarom? Naast klassieke taken, zoals klasseren en brieven opstellen, komen in de cursus Administratief Bediende ook uitvoerende secretariaatstaken aan bod. Denk daarbij aan boekhouding, recht en economie. Met een brede basis ben je al snel de administratieve duizendpoot waar een organisatie op kan bouwen. Representatie De naam van deze cursus dekt slechts gedeeltelijk de inhoud. Tijdens de opleiding Administratief Bediende leer je meer dan alleen (kantoor)administratie. Zo is er uitgebreid aandacht voor het representatieve aspect van de functie administratief medewerker: leidinggevenden rekenen op kennis, kunde en daadkracht en vertrouwen erop dat de administratief bediende een grote bijdrage levert aan het positieve imago van het bedrijf. Na het afronden van de cursus Administratief Bediende ben je een gedreven administratief bediende waar bedrijven en organisaties graag een beroep op willen doen. Ben je geïnteresseerd in een diploma kantooradministratie? Neem dan eerst even contact op met onze studieadviseurs. Je kan hen telefonisch bereiken op het nummer 03 257 51 91 of via e-mail: info@nha.be.

Categorie: Beroepsopleidingen|Administratie

Prijs:  349.00 EUR (maandelijks 29.10 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.