Administratief Bediende (29.1€/ maand)

Administratief Bediende

Administratief Bediende studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Administratief Bediende: details

Omschrijving: Secretariaatsvaardigheden leren? Volg de opleiding Administratief Bediende Van zakelijke communicatie tot het organiseren van vergaderingen, zakenreizen en evenementen als office assistant of directiesecretaresse: in de opleiding Administratief Bediende leer je alle vaardigheden om administratieve taken binnen een kantooromgeving uit te voeren. Communicatie is cruciaal in het dagelijks werk van een administratief bediende. Een opleiding is slechts het begin. Na het afronden van de opleiding Administratief Bediende ben je in staat op een professionele manier binnenkomende telefoons, brieven, e-mails en klachten af te handelen als office assistant of directiesecretaresse. Ook hiervoor geldt: start met een goede basis en leer in de praktijk de nuances van het administratieve vak. Theoretische en praktische kennis opdoen Werken als office assistant, directiesecretaresse of office manager? De Administratief Bediende opleiding is de meest logische stap. Waarom? Naast klassieke taken, zoals klasseren en brieven opstellen, komen in de opleiding Administratief Bediende ook uitvoerende secretariaatstaken aan bod. Denk daarbij aan boekhouding, recht en economie. Met een brede basis ben je al snel de administratieve duizendpoot waar een organisatie op kan bouwen. Representatie De naam van de opleiding Administratief Bediende dekt slechts gedeeltelijk de inhoud. Tijdens de opleiding leer je meer dan alleen (kantoor)administratie. Zo is er uitgebreid aandacht voor het representatieve aspect van de functie administratief medewerker: leidinggevenden rekenen op kennis, kunde en daadkracht en vertrouwen erop dat de administratief bediende een grote bijdrage levert aan het positieve imago van het bedrijf. Na de Administratief Bediende opleiding snel aan de slag! Na het afronden van de cursus Administratief Bediende ben je een gedreven office assistant of directiesecretaresse waar bedrijven en organisaties graag een beroep op willen doen. Ambieer je een functie als office manager? Bekijk dan ook eens de opleiding Office Management.

Categorie: Beroepsopleidingen|Administratie

Prijs:  349 EUR (maandelijks 29.1 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.