“Administratief bediende” ( 278.9)

"Administratief bediende"

“Administratief bediende” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Administratief bediende”: details

Omschrijving: “Tijdens de opleiding Administratief Bediende leer je alles wat je moet weten om administratieve taken uit te kunnen voeren bij een bedrijf. Je leert vaardigheden, zoals werken met het MS Officepakket, het opstellen van zakelijke mails en brieven en plannen en organiseren. Als administratief bediende ben je zeer breed inzetbaar. Naast het voorbereiden van vergaderingen en het afhandelen van klachten, houdt jij je bezig met de economische activiteiten van een bedrijf. Je gaat dus een veelzijdige job tegenmoet!  ” “” “”

Prijs: 278.9 

Categorie: 

Studieduur: 10 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.