Accountmanager (44.85€/ maand)

Accountmanager

Accountmanager studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Accountmanager: details

Omschrijving: Word topverkoper met de cursus Accountmanager Ambieer je een functie als salesmanager? Of werk je in de verkoop en wil je je vaardigheden verbeteren? De cursus Accountmanager biedt een goede mix van theorie en praktijk en helpt je uit te groeien tot een topverkoper. Een professionele verkoper begrijpt de klant, weet vast te stellen wat de klant wil en kan de klant overtuigen. Het doel: verkopen! De cursus Accountmanager gaat uitgebreid in op de verschillende facetten van het verkoopvak (‘sales’). In de cursus maak je kennis met verkooptheorieën, verkoopprocessen en de persoonlijke kwaliteiten van een verkoper. Daar waar nodig leg je de verbinding tussen sales en marketing. Handige checklists Naast het theoriedeel is er aandacht voor de praktijk van het verkopen. In de lesstof komen praktische voorbeelden aan bod. Je krijgt handige checklists, die je ook na afloop van de cursus nog vaak zult gebruiken. Hoewel er overal ter wereld verkopers werken, verschilt de manier van verkopen vaak sterk per land en cultuur. In de cursus Accountmanager leer je over de in België geldende voorwaarden en gewoontes. Denk daarbij bijvoorbeeld aan taalgebruik en nationale wetgeving. Veelzijdige cursus De volgende onderwerpen komen in de cursus onder meer aan bod: marketing, marketingplanning en marketinginstrumenten; verkoopanalyse, verkoopplanning en verkoopplan; prospectwerving, klanten en klantbehoud, klantenprofiel, accountmanagement; verkoopgesprekken en technieken, verkoopargumenten, onderhandelen. Na de vakgerichte cursus Accountmanager zijn je verkoopvaardigheden aanzienlijk verbeterd. De theorie die je hebt geleerd kun je eenvoudig vertalen naar je eigen werkomgeving. Je hebt bovendien een interessante aanvulling op je cv, waarmee je je kunt onderscheiden op de arbeidsmarkt.

Categorie: Beroepsopleidingen|Commercieel

Prijs:  269 EUR (maandelijks 44.85 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.