“Aardrijkskunde basiskennis” ( 278.9EUR)

"Aardrijkskunde basiskennis"

“Aardrijkskunde basiskennis” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Aardrijkskunde basiskennis”: details

Omschrijving: “Veel van de vraagstukken van de moderne tijd hebben te maken met geografie. Hoeveel grondstoffen hebben we nog over? Hoe komt het dat in veel landen voedsel steeds schaarser wordt? Hoe verspreidt een epidemie zich? Al deze vragen hebben een geografisch element in zich. Zo kunnen we zien waar een probleem voorkomt, en hoe het zich verspreidt.  ” “” “” “Met de cursus Basiskennis aardrijkskunde heb je een interessante en complete cursus in handen waarmee je jouw basiskennis weer op peil kunt brengen. En daarmee krijg je meer inzicht in wat er om je heen gebeurt, en kun je anderen helpen met hun geografische vragen. De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Landoppervlak en zeebodem Je maakt kennis met de oppervlakte van de aarde op het land en op de zeebodem. Je leert de verschillende vormen van het aardoppervlak kennen.   Klimaat Je verdiept je in het klimaat, en leert de verschillende klimaatsoorten kennen. Je bekijkt het effect van klimaatverandering op deze klimaten.   Veranderingen in de zeespiegel Je leert meer over gletsjerijs en de zeespiegel, en bekijkt welk effect een verandering van de zeespiegel heeft op de aarde.   Natuurgevaren Je maakt kennis met verschillende soorten gevaren in de natuur, en leert hoe deze worden veroorzaakt.   Woestijnen Je bekijkt de woestijn van dichtbij. Je leert meer over hoe woestijnen steeds groter worden en welke gevolgen dit heeft.   Ontbossing Je leert meer over de ontbossing van het regenwoud, de redenen hiervoor en welk effect dit heeft.   Het milieu Je verdiept je in de invloed van het milieu op mensen, en andersom. Je bekijkt het effect van milieuvervuiling en het uitsterven van verschillende soorten dieren en planten.   Steden en dorpen Je bekijkt de geografische ligging van steden en dorpen, en leert hoe deze zijn opgebouwd.   Verstedelijking Je verdiept je in de groeiende verstedelijking van de wereld, en welke effecten dit heeft.   Toerisme Je bekijkt de gevolgen van wereldwijd toerisme op het milieu en de cultuur van verschillende landen.   Bevolkingsontwikkeling Je leert meer over de ontwikkeling van de verschillende soorten bevolking, en kijkt naar de omvang en de grenzen hiervan.   Ontwikkelingslanden Je maakt kennis met ontwikkelingslanden, en de mogelijkheden die zij hebben voor verdere ontwikkeling.   Globalisering Je bekijkt de oorzaken en gevolgen van de globalisering.   Het werkgebied van de geograaf Je bekijkt het vakgebied van de geograaf, en leert waar hij zich in het dagelijks leven mee bezighoudt. ”

Prijs: 278.9 EUR

Categorie: “Dieren & Planten”

Studieduur: 5 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.