Aardrijkskunde (99.7€/ maand)

Aardrijkskunde

Aardrijkskunde studeer je gemakkelijk bij NHA Afstandonderwijs (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Aardrijkskunde: details

Omschrijving: Aardrijkskunde Deze cursus Aardrijkskunde met zijn brede spectrum over het vak Aardrijkskunde biedt jou een schat aan kennis. Goed voor de persoonlijke ontwikkeling. In deze cursus leer je over het heelal, de aarde en sociale geografie. Je leert over planeten, waar de aarde precies uit bestaat en hoe een orkaan ontstaat. Daarnaast maak je kennis met verschillende aspecten van het milieu en leer je geografische problemen te analyseren en te verklaren. Hoe de mensheid zich over de aarde heeft verspreid? Ook dat kom je te weten in de cursus Aardrijkskunde. Zo werkt studeren bij NHA

Categorie: Beroepsopleidingen|Persoonlijke Ontwikkeling

Prijs:  299 EUR (maandelijks 99.7 EUR)

Studieduur: 3 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.